Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,1 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,3
Comfort
7,7
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
7,8
Personeel
8,5
Waar voor uw geld
7,7
Beoordelingen
    Sjors Elbers
    nl
    7,1
    23 januari 2018
    Fijne locatie, kamers niet geluidsdicht.
    Kamers zijn zeer gehorig, slechte nachtrust gehad.
    Locatie van het restaurant is perfect
    Nanouk
    nl
    7,1
    16 januari 2018
    Hotel was heel gehorig. Om 5 uur begint het personeel luidruchtig aan het ontbijt en schoonmaak en dat hoor je door het hele trappenhuis.
    Locatie is top! Ligt in het toeristengebied met allemaal lekkere eettentjes en vlakbij het strand.
    TJ
    nl
    7,1
    23 november 2017
    Voor een overnachting in Nha Trang te doen voor een nachtje.
    Het hotel was erg gehorig. Het personeel sprak erg slecht Engels. De hotelkamer had geen raam.
    Het was een lekker groot bed Ontbijt was redelijk
    Jens
    be
    4,6
    6 oktober 2017
    Ondermaats
    De kamers en het zwembad waren helemaal niet zoals op de foto's. Alles was verouderd en versleten. De in de advertentie vermelde spa en sauna waren zelfs niet aanwezig. Dit hotel heeft de verwachtingen niet ingelost voor de prijs dat we betaald hebben. We hebben onze 2e nacht dan ook geannuleerd.
    Het enige goede was het ontbijt en vriendelijk personeel.
    Jennifer Seldenrijk
    nl
    7,1
    11 augustus 2017
    Het is okee
    Vroeg inchecken ging erg moeizaam. Hotel reageert ook niet op emails
    Goede ligging, ruime kamers
    Ellen
    nl
    9,6
    26 juli 2017
    De Vietnamese bardames zijn soms wat chagrijnig, omdat ze beperkt Engels spreken.
    Erg genoten tijdens mijn verblijf. Je leert veel nieuwe mensen kennen, wordt uitstekend geholpen door het personeel en er wordt zowel gefeest als gerelaxt! Daarbij kun je bij de receptie alles boeken.
    Mark
    nl
    5,0
    9 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Raven
    nl
    8,3
    15 januari 2017
    Wij hadden de goedkoopste kamer zonder raam, maar dit was alsnog prima door de andere luxe faciliteiten en ligging van het hotel. Kamer en badkamer waren wel een beetje gedateerd.
    Het zwembad op het dakterras was heerlijk en bijna de hele dag zonnig. Mooi uitzicht over nha trang. Er zijn niet veel ligbedden maar wij konden hier meestal wel een plekje vinden. Ook was er een fijne gratis handdoekenservice en een biljartafel. Het internationale ontbijt ochtends was prima en ook lekkere pho. We kregen zelfs een ontbijtpakketje mee toen we snachts naar het vliegveld gingen. Het personeel was heel erg vriendelijk!
    nl
    7,1
    13 januari 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Ellen
    nl
    10
    12 januari 2017
    Heerlijk hotel centraal in Nha Trang
    Niets
    Naast de prima kamer, goed personeel, een heerlijk ontbijtbuffet is de handdoeken service het vermelden waard. Er zijn handdoeken beschikbaar om mee naar het strand te nemen en bij het zwembad.
    Marjan
    vn
    9,6
    20 december 2016
    Fijn hotel
    Niets eigenlijk, de kamer had geen raam maar dat wisten we van te voren.
    Zeer vriendelijk personeel, fijn dakterras met zwembadje, we hebben nog een nachtje geboekt na het weekend en mochten onze bagage daar achter laten.
    Marjolein
    be
    9,2
    10 december 2016
    Vrij kleine kamers, maar alle faciliteiten zijn aanwezig.
    Lekker ontbijt, Super vriendelijk personeel en een plaats vlakbij het strand. Zeer aangenaam om te verblijven!
    nl
    7,9
    25 september 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Marjon & Patricia
    nl
    8,8
    19 april 2016
    Top!
    We hadden een kamer zonder raam. Wij vonden de rust heerlijk na het vele reizen en de drukte van de steden. Voor een paar dgn ook zeker prima te doen. Op paar minuutjes lopen van het strand. Kamer was ruim en schoon. Ontbijt super. Voor ieder wat wils. En supervriendelijke en behulpzaam personeel. Doen echt moeite om aan al je wensen tegemoet te komen! Top!
    Ferdi
    nl
    7,9
    9 april 2016
    Zeer veel Russen (in heel Na Trang)
    Goed ontbijt Nette kamer
    Michelle
    nl
    10
    20 februari 2016
    Goede locatie en vriendelijk personeel
    Prijzen van bustickets naar Mui Ne verschilde per persoon, evenalsals de tijd die we klaar moesten staan.
    Kamer was goed, we hadden een upgrade gekregen naar een grotere kamer wat helemaal super was. We zijn maar 1 nacht geweest maar hadden er gerust meer kunnen zijn!
    Karlijn
    nl
    8,8
    14 februari 2016
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
Sluiten